Privacyverklaring

Driff product

Jouw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens Driff verwerkt, hoe Driff deze verwerkt en voor welke doeleinden Driff deze verwerkt.

 

Driff verzamelt persoonsgegevens, via onze interacties met jou en via onze producten. Je verstrekt een aantal van deze gegevens rechtstreeks, terwijl sommige gegevens worden verkregen via het verzamelen van gegevens over uw interacties, gebruik en ervaringen met onze producten. Welke gegevens we verzamelen, is afhankelijk van de context van je interacties met Driff en de opties die je kiest, zoals uw privacyinstellingen en de producten en functies die u gebruikt.

Persoonsgegevens die verzameld worden

Ons beleid is om zo weinig mogelijk persoonsgegevens te verzamelen. Er zijn echter verschillende persoonsgegevens die mogelijk verzameld worden door Driff.

Naam en contactgegevens:

Voor- en achternaam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer en andere soortgelijke contactgegevens.

Betalingsgegevens:

Gegevens voor het verwerken van betalingen, zoals het nummer van je betaalmiddel (zoals een creditcardnummer) en de bij dit betaalmiddel horende beveiligingscode.

Abonnements- en licentiegegevens:

Informatie over je abonnementen, licenties en andere rechten.

Interacties:

Gegevens over je gebruik van Driff. In sommige gevallen, zoals bij zoekopdrachten, zijn dit gegevens die je opgeeft om gebruik te maken van onze producten. In andere gevallen, zoals foutenrapporten, zijn dit gegevens die we genereren om ons product te kunnen verbeteren. Andere voorbeelden van interactiegegevens zijn:

 • Betalings- en accountgeschiedenis: Gegevens over je aankoop en activiteiten die zijn gekoppeld aan je account.
 • Browsegeschiedenis: Gegevens over de zoekopdrachten die je uitvoert in Driff.
 • Apparaat-, connectiviteits- en configuratiegegevens: Gegevens over je apparaat en de configuratie van je apparaat en netwerken in de omgeving. Bijvoorbeeld gegevens over de besturingssystemen en andere software op je apparaat, met inbegrip van productcodes.
 • Foutrapporten en prestatiegegevens: Gegevens over de prestaties van de producten en eventuele problemen die je ondervindt, met inbegrip van foutrapporten. Foutrapporten (ook wel ‘crash dumps’ genoemd) kunnen software- of hardware details bevatten met betrekking tot een fout, de inhoud van bestanden die waren geopend bij het optreden van een fout en gegevens over andere software op je apparaat.
 • Bestanden: Bestanden die worden geüpload via de bestandenfunctie in Driff.
 • Afbeeldingen en video’s: Afbeeldingen en gerelateerde gegevens, zoals metagegevens van de afbeelding.
 • Locatiegegevens: Gegevens over de locatie van je apparaat, die zowel nauwkeurig als onnauwkeurig kunnen zijn. Zo verzamelen we bijvoorbeeld locatiegegevens via GNSS (Global Navigation Satellite System) (bijvoorbeeld GPS) en gegevens over nabijgelegen zendmasten en Wi-Fi-hotspots. Locaties kunnen ook worden afgeleid van het IP-adres van een apparaat of van gegevens in je accountprofiel die met minder precisie aangeven waar je je bevindt, zoals op het niveau van een stad of postcode.

Inhoud:

Inhoud van je bestanden en berichten die je invoert, uploadt, en ontvangt.

 • Communicatie, met inbegrip van audio, video en tekst (getypt, handgeschreven, ingesproken of anderszins), in een bericht, e-mailbericht, reminder, WorkSpace-chat of chat.
 • Foto’s, video’s, en andere media of documenten die je in Driff opslaat, ophaalt of anderszins verwerkt.

Hoe wij persoonsgegevens gebruiken

Driff gebruikt de verzamelde gegevens om je te voorzien van optimale, interactieve ervaringen. Wij gebruiken gegevens in het bijzonder voor:

 • Het leveren van onze producten, waaronder het verstrekken van updates, het bieden van beveiliging en het oplossen van problemen, evenals het leveren van ondersteuning.
 • Het verbeteren en ontwikkelen van onze producten
 • Het personaliseren van onze producten en het doen van aanbevelingen
 • Het maken van reclame en het uitvoeren van marketingactiviteiten, zoals het verzenden van promotionele berichten, het leveren van gerichte advertenties en het presenteren van relevante aanbiedingen.